نمی شود که هوس باقالاقاتق و مرغانه با سیر ترشی و ماهی سفید به سرتان بزند و سروصدای بازار ماهی فروش های رشت در سرتان حال و هوای گیلان را زنده نکند. این استان دوست داشتنی با مردم خونگرم و باصفایی که دارد حدود 220 نوع غذای محلی دارد. در کنار آب وهوای با صفای گیلان که باعث شده انواع صیفی جات و برنج در بهترین کیفیت رشد کند، مرغ ترش و اناربیج، باقلاقاتق، میرزا قاسمی و زیتون پرورده توانسته نام گیلان را جهانی کند. این پایتخت خلاق غذا، با سیر و بادمجان، در کنار طعم دهنده هایی همچون آب انار و دلال و سبزی های محلی جوری با شما بازی می کند که دلتان نمی خواهد هیچ نوع غذای دیگری را بخورید. بیشتر از این دهانتان را آب نیندازیم. با رهی نو همراه شوید تا سری به خطه سرسبز گیلان بزنیم و عطر و طعم غذاهای خوشمزه گیلان را بچشیم.

غذاهای معروف و خوشمزه گیلان

کافیست برای یکبار هم که شده کوله بار سفرگردی تان را بردارید و راهی یکی از روستاهای گیلان شوید تا از نزدیک با هنر آشپزی و خلاق باصفای مردم این شهر آشنا شوید. انواع غذاهای گیاهی، کباب، کوکو، آش، دسر و شیرینی در انواع و اقسام نمونه ها طبخ می شود. تمامی این موارد می تواند کاری کند تا انگشت هایتان را هم با آن بخورید.

باقلاقاتق

یکی از غذاهای اصیل گیلان است و کمتر کسی است که این غذای محلی را نشناسد. این غذا با بافت نرم و غلیظش، یکی از خوشمزه ترین غذاهای محصولات گیلانی شمالی است که در تهیه آن از باقلای رشتی، شوید، سیر و تخم مرغ استفاده می شود.اناربیج

اگر بخواهیم اناربیج را برایتان شرح دهیم، باید بگوییم که با غذایی شبیه به فسنجان روبرو هستید. این غذا از غذاهای معروف شب یلدا است که سر سفره شمالی ها حاضر می شود. ترکیبات این غذا، رب انار، گردو، سبزی قورمه و گوشت چرخ کرده است.انواع کباب گیلانی

برویم سراغ کباب های گیلان و دلی از عزا دربیاوریم. نان داغ و کباب داغ، همیشه یکی از پرطرفدارترین غذاها در هر شهری برای ایرانیان بوده است. از جمله کباب های معروف گیلان شامل موارد زیر می شود:

کباب ترش

یک کباب اصیل و بی نظیر گیلانی است که با ترکیب سبزی های محلی و آب انار طعم بی نظیری پیدا می کند، نسبتاً ترش است و می تواند یک غذای خوشمزه برای مهمانی ها باشد. به خصوص اگر دستپخت یک گیلانی اصیل در آن نقش داشته باشد.دوش کول کباب

غذای دیگری که یکی از لذیذترین کباب های گیلان است، دوش کول کباب نام دارد و بسیار معروف است. این غذا از پوست پشت گردن و دوش گاو درست می شود. اندازه برش کباب دوش شبیه به پنجه است و برای مزه دار شدن آن از پیاز و ادویه مخصوص استفاده می کنند. جالب است بدانید برخلاف کباب های دیگر این غذا را از گوشت بیات یا مدتی از ذبح گذشته درست می کنند.انواع خورش گیلانی با مرغ و گوشت

نمی شود اهل گیلان بود یا به گیلان سفر کرد و از خیر غذاهای خوشمزه با مرغ و گوشت آن گذشت. پس شما هم آماده باشید تا از طعم دسته ای از غذاهای خوش طعم مرغ و گوشت دار برایتان بگوییم.

خورش انار مسما

یک غذای مجلسی و مناسب برای پاییز است که با مرغ، دانه انار، پیاز و رب انار درست می شود. انار جزو مواد غذایی جذاب و دوست داشتنی در غذاهای گیلانی ها است. خورش انار مسما هم با ترکیب مزه ترش و شیرینی که دارد، می تواند شما را وسوسه کند تا یک عالمه بخورید. چاشنی انار مسما رب انار و دانه انار است. در برخی از قسمت های گیلان هم این غذا را با بادمجان درست می کنند.

نحوه درست کردن غذا

گیلان ,کباب ,غذاهای ,انار ,های ,غذا ,می شود ,یکی از ,است که ,این غذا ,کباب های

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

farasotabiatr هنر ایمانی اریا ویت Rah haye rooshan bini وکیل و مشاور حقوقی متخصص در دعاوی کیفری پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش و مشاوره کنکور باراد techA وبلاگ ندا -مجله سرگرمي و علمي دنیای از خوشمزه ها